Navalia sloep 550 Elektrische demo

Welkom aan boord van de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550, waar unieke momenten op het water wachten om beleefd te worden! Met zijn tijdloze design en ruimte voor 8 personen biedt deze aluminium sloep een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Gemaakt van moderne, duurzame materialen, is de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 niet alleen vriendelijk geprijsd, maar ook een investering in duurzaamheid en waardebehoud.

Waarom kiezen voor de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550?

1. Ultiem Comfort: Stap aan boord en geniet van het comfort van de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550. Met een standaard afsluitbare cabine en voldoende ruimte voor al uw behoeften, biedt deze sloep een veilige en comfortabele omgeving voor al uw avonturen.

2. Stijlvol en Veilig: Bewonder de tijdloze schoonheid van de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 terwijl u over het water glijdt. Met zijn klassieke ontwerp en hoogwaardige afwerking straalt deze sloep niet alleen elegantie uit, maar biedt het ook de zekerheid van veilige opslag en bescherming tegen ongewenste indringers.

3. Betaalbare Luxe: Geniet van luxe zonder uw budget te overschrijden. Met een lage aanschafprijs en een zuinig brandstofverbruik biedt de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 een voordelige optie voor wie op zoek is naar kwaliteit en comfort op het water.

4. Maatwerkopties: Personaliseer uw Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 met een scala aan opties, waaronder een koelkast in de console en een verlaagd voordek, om de boot van uw dromen te creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.

5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met modern vakmanschap en hoogwaardige materialen, biedt de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 jarenlang plezier op het water. Met zijn planerende onderwaterschip en geïntegreerde sprayrail biedt deze sloep uitstekende prestaties en stabiliteit, zelfs in ruige wateren.

De Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 wordt aangedreven door zowel inboard motoren als outboard motoren, variërend van 8 tot 60 pk. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om de motor te kiezen die het beste bij uw behoeften past, of u nu op zoek bent naar krachtige prestaties of zuinig brandstofverbruik.

Waar wacht u nog op? Stap aan boord van de Navalia Inboard/Outboard Sloep 550 en laat uw avontuur beginnen! Bel ons nu op 06 381 251 80 voor meer informatie en om uw eigen Navalia Sloep 550 te bemachtigen. Het leven op het water wacht op u!

€ 36.500 incl. btw
Financiering vanaf 392.23 per maand
Bel +31 6 481 251 80 Voor meer informatie

Bekijk de Navalia sloep 550 Elektrische demo in actie

Stel uw Navalia sloep 550 Elektrische demo samen


  1. Selecteer uw motor

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  2. Selecteer kleur

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  3. Selecteer comfort

  Engineering / opbouw
  Vloer
  Stuur
  Kussenset (meerdere opties mogelijk)
  Koeling
  Opties (meerdere opties mogelijk)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  Offerte

  Om je offerte in te zien kan je deze naar je e-mailadres versturen.