Navalia boten, aluminium boten en sloepen

Wie zijn wij?

Navalia boten, gevestigd in Genemuiden, vervaardigd in samenwerking met partners first-class aluminium boten en sloepen. Service staat bij ons centraal en elke sloep wordt volledig custom-made gemaakt naar uw wensen. Wij werken alleen met vak experts waar we jarenlange ervaring mee hebben, hierdoor hebben al onze sloepen een hoog kwaliteit- en afwerkingsniveau. Met een professioneel team en korte ‘lijntjes’ maken wij uw droom sloep tegen een marktconforme prijs. Ook zijn wij hierdoor concurrerend met een snelle levering.

Wij zorgen daarbij voor uw droom sloep, stel de sloep naar uw wensen samen met een op maat gemaakt interieur. Geen wens is ons te gek! Onze aluminium sloepen zijn perfect voor in de grachten van bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht. Onze sloepen hebben een inboard motor en u kunt uit alle type motoren brandstof kiezen. Wilt u liever geen brandstof boot? Wat dacht u van een elektrische sloep, zo kunt u stilletjes door de grachten of een natuurgebied varen. Bij Navalia boten maken wij met de grootste zorg uw speciale wensen op het gebied van een aluminium boot of sloep meer dan waar.

Het voordeel van een aluminium boot

Een aluminium boot geeft u veel meer vrijheid, naast dat u veel minder snel zware schade oploopt hoeft u veel minder aan onderhoud te doen. Een aluminium boot roest niet en u hoeft ook niet meer te schilderen. Ook zijn alle aluminium Navalia boten en sloepen zelflozend, u hoeft dus niet zelf meer te lozen. Het voordeel van een aluminium boot is dat deze onderhoudsarm zijn en meer kunnen hebben dan polyester sloepen. Verder is een aluminium boot veel lichter dan een stalen boot.

Met een aluminium boot van Navalia heeft u hoogwaardige sloep die aan al uw wensen voldoet en overal op zijn plek is. Door de hoge afwerking en kwaliteit zijn ze zeer luxe.

Bekijk onze sloepen

 

 

Meer informatie over onze sloepen?

Wilt u meer weten over deze reddingssloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij geven graag meer informatie of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. Wilt u weten wat het verschil is tussen een sloep en tender? Lees hier meer.

Neem contact met ons op!