Aluminium Sloepen

 

Een aluminium sloep van Navalia Boten biedt veel gemak en is een investering voor de toekomst. Een sloep gemaakt van aluminium is namelijk duurzaam en waardevast en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en is onderhoudsarm. Een aluminium boot roest namelijk niet en u hoeft ook niet meer te schilderen.U krijgt bij ons een hoogwaardige afwerking en daarnaast heeft u aan een aluminium sloep veel minder onderhoud. Tevens heeft u met een aluminium sloep veel minder snel zware schade.  Verder zijn alle boten en sloepen van Navalia zelflozend en worden compleet geleverd met een motor naar wens. Wij bieden diverse typen aluminium boten aan zoals; aluminium sloepen en tender sloepen. Beide modellen bieden wij ook in cabine model aan,

Aluminium sloepen en tenders van Navalia Boten

– Comfortabele luxe en sportieve sloepen en tenders.aluminium sloepen
– Nadruk op kwaliteit en afwerking.
– First class, custom made onderhoudsarme sloepen.
– We bieden volop keuze op het gebied van interieur en exterieur.
– Ook op het gebied van hybride en ruime keus!
– Duurzame aluminium boten van hoge kwaliteit.

Heeft u specifieke wensen? Bij ons geen enkel probleem, bij Navalia Boten maken wij uw droom sloep werkelijkheid.

Aluminium sloep kopen

Overweeg het kopen van een aluminium sloep als u een hoogwaardige boot wilt om op het water te genieten. Voor ontspannen tochten op meren, rivieren en kustwateren zijn deze duurzame en veelzijdige boten ideaal. Aluminium sloepen zijn ideaal voor beginners en ervaren kapiteins vanwege hun lichte gewicht.

Onze aluminium sloepen bieden dankzij hun moderne ontwerpen een ruime en comfortabele zitplaats voor u en uw vrienden. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en lage onderhoudskosten op de lange termijn dankzij hun sterke constructie.

Proefvaart in een aluminium sloep van Navalia boten

Een proefvaart in een aluminium sloep van Navalia Boten is een onvergetelijke ervaring! Navalia is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn uitstekende vakmanschap en hoogwaardige boten. Voor de beste vaarbeleving combineren de Navalia aluminium sloepen stijl, comfort en functionaliteit.

Tijdens een proefvaart kunt u de vaar eigenschappen van onze aluminium sloepen ervaren. Geniet van het ruime interieur, ideaal voor het varen met het hele gezin of een groep vrienden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Contact


    Meer informatie over onze sloepen?

    Wilt u meer weten over deze reddingssloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij geven graag meer informatie of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf.