Een selectie van onze modellen

Comfortabel, luxe en sportief

Elektrische Sloep

Bent u op zoek naar een mooie en luxe elektrische sloep of wilt u hybride varen?

Wilt u een elektrische sloep kopen? Wij bieden verschillende modellen sloepen en tenders met elektrische aandrijving. Bij Navalia Boten zijn we heel enthousiast over elektrisch varen en daarom bieden wij bij de meeste sloepen ook elektrische of hybride aandrijving aan. Wij zien veel kansen en ontwikkelingen in elektrisch varen. Dit is niet alleen goed voor het milieu en stiller, een elektrische sloep van Navalia biedt een geweldige vaarervaring met veel comfort en luxe.

Al onze sloepen en tenders zijn van hoge kwaliteit en met een luxe afwerking. Als u een model aanklikt krijgt u meer informatie en kunt u ook de optie lijsten downloaden. Mocht u specifieke wensen en eisen hebben, geen enkel Probleem!

De voordelen van een elektrische sloep zijn:

  • Het is stil qua geluid.
  • Er zijn geen trillingen.
  • Benzinelucht is verledentijd.
  • Geen vervuiling en uitstoot – ZERO emissie!
  • Weinig of geen onderhoud.
  • Lage bedrijfstemperaturen en nauwelijks koeling nodig.
  • Lange levensduur.
  • Heel betrouwbaar.
  • Hoge vermogen-gewichtsverhouding en fenomenaal koppel.

Bekijk onze elektrische sloepen

 

Elektrisch varen

Tijdens elektrisch varen heeft u een soepele en rustige vaarervaring in een schone omgeving waar u een normaal gesprek kunt voeren met elkaar. Geen herrie van een motor, geen benzinegeur en uitlaatgassen. Een ander voordeel is dat we op verschillende plaatsen lagere kosten voor havengeld zien. Met een luxe elektrische sloep van Navalia Boten is het maximaal genieten. Ook omdat onze aluminium sloepen onderhoudsarm zijn en het risico van grote schade veel lager ligt.

Nog een bijkomend voordeel is dat u ook minder kosten heeft aan het onderhoud van de motor. Elektrische motoren zijn namelijk compact en hebben weinig bewegende onderdelen, daardoor is er weinig slijtage. De motoren hebben genoeg snelheid, wetende dat de snelheid in de binnenstad en veel gebieden in Nederland beperkt is. De accu’s van de elektrische motoren die wij in onze sloepen gebruiken kunnen lang mee. We bieden hier verschillende keuzes in qua prijs en duur. De accuduur verschilt, maar het is mogelijk om een hele dag te varen (6 – 8 uur). Het opladen aan de stroom is gereed binnen 10 uur, sommige accu’s kunt u meenemen om thuis op te laden. De accu’s worden steeds lichter, mobieler en krachtiger. Hierdoor kunt u langer genieten.

Waar staat Navalia boten voor?

– Comfortabele luxe en sportieve sloepen en tenders.
– Nadruk op kwaliteit en afwerking.
– We bieden volop keuze op het gebied van interieur en exterieur.
– Ook op het gebied van elektrisch en hybride sloepen ruime keus!
– First class, custom made onderhoudsarme sloepen
– Kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom, luxe, gebruiksgemak en ontspanning, Wilt u een luxe sloep kopen en elektrisch varen? Koop dan een aluminium sloep of tender van Navalia. Zo geniet u in stijl van de rust, ervaring en gemakken die een Navalia sloep te bieden heeft. Onze aluminium sloepen en tenders zijn custom made en al uw wensen zijn mogelijk. Uw droom sloep kopen doet u bij Navalia.

Meer weten over onze elektrische sloepen? 

Neem contact met ons op.