Hybride varen

Wilt u een sloep kopen? Maar bent u bang dat een brandstof motor straks niet meer mag bij u, lees dan even verder. Wij hebben namelijk de oplossing hiervoor, hybride varen.

Navalia Sloepen Hybride Navalia Cabine Sloepen Hybride Navalia Tenders Hybride Navalia Cabine Tender hybride

Wij bieden verschillende sloepen en tenders aan met verschillende aandrijf mogelijkheden. Zo leveren wij sloepen met inboard brandstof motoren, elektrische sloepen maar kunnen nu ook een combinatie aanbieden. Hybride varen biedt uitkomst als u uw sloep bijvoorbeeld in een stad heeft liggen of regelmatig door een natuurgebied vaart. Met onze hybride motoren kunt hier toch overal terecht, u schakelt namelijk van brandstof over op elektrisch varen.

Hierdoor kunt u ook in de toekomst heerlijk door de grachten blijven varen en geniet u van beide werelden.

Onze sloepen en tenders zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe afwerking. Voor ons zijn de stappen naar elektrisch of hybride varen logisch, wij maken sloepen om in te genieten. Tijdens het varen is het vaak ook genieten van de omgeving om ons heen. Door over te schakelen naar elektrisch varen kunnen we genieten van de wereld om ons heen zonder dat we deze verstoren. Elektrisch varen is namelijk stil, er is geen vervuiling of uitstoof en geen brandstofgeur.

Kijk rustig tussen de verschillende modellen sloepen en tenders, bij veel typen zijn de verschillende aandrijf opties al duidelijk weergegeven. Als u een model aanklikt krijgt u meer informatie, ook kunt u bij de modellen een optie lijsten downloaden. Specifieke wensen en eisen zijn bij ons nooit een probeelm. Neem contact met ons op want onze aluminium sloepen en tenders zijn custom made en al uw wensen zijn eigenlijk mogelijk. Uw droom sloep kopen doet u bij Navalia.

Regelmatig ruilen wij een sloep in, voor een tweedehands sloep kunt u hier kijken.